Κατσαρίδες

ΚΑΤΣΑΡΙΔΕΣ

Τις καταπολεμούμε αποτελεσματικά κυρίως με την εφαρμογή ειδικού GEL ή άλλα εξειδικευμένα σκευάσματα, όλα φιλικά προς το περιβάλλον και απόλυτα ασφαλή για τον άνθρωπο.

Κουνούπια

ΚΟΥΝΟΥΠΙΑ

Με σωστό και έγκαιρο προγραμματισμό, ψεκασμούς υψηλής πίεσης συγκεκριμένα στις εστίες ανάπτυξης και επώασής τους, μπορούμε να τα μειώσουμε δραστικά.

Μύγες

ΜΥΓΕΣ

Με εσωτερική τοποθέτηση ηλεκτρικών εντομοπαγίδων, σε συνδυασμό με δολωμιτικούς ψεκασμούς και επαλείψεις εξωτερικά, σας απαλλάσσουμε από την παρουσία τους.

Μυρμήγκια

ΜΥΡΜΗΓΚΙΑ

Τα αντιμετωπίζουμε με εντυπωσιακά αποτελέσματα είτε με την τοποθέτηση απωθητικών, είτε με υπολειμματικούς ψεκασμούς όταν οι πληθυσμοί τους είναι μεγάλοι.

Κοριοί

ΚΟΡΙΟΙ

Οι επαναληπτικοί ψεκασμοί και η χρήση εξειδικευμένων σκευασμάτων, μπορούν σε σύντομο χρονικό διάστημα να σας απαλλάξουν οριστικά από την παρουσία τους.

Ψύλλοι

ΨΥΛΛΟΙ

Ο ψεκασμός, το κατάλληλο σκεύασμα παρεμπόδισης της ανάπτυξής τους καθώς και οι προληπτικές μέθοδοι που θα σας υποδείξουμε θα λύσουν οριστικά το πρόβλημά σας.

Απεντομώσεις

Οι μύγες, οι κατσαρίδες, τα κουνούπια, τα μυρμήγκια, οι ψύλλοι και τα διάφορα άλλα ενοχλητικά έντομα διαταράσσουν συστηματικά την ηρεμία μας, ενώ η μη εξόντωσή τους μπορεί να αποτελέσει μακροχρόνιο πρόβλημα. Παράλληλα όμως, αποτελούν εστίες μικροβίων, απειλώντας έτσι την υγεία μας με την μετάδοση διάφορων μολυσματικών ασθενειών.

Η Bugs&Rats™ προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες απεντόμωσης καταπολεμώντας έντομα υγειονομικής σημασίας, και όχι μόνο, σε κατοικίες και επαγγελματικούς χώρους με τις πλέον σύγχρονες και ασφαλείς τεχνολογίες. Λαμβάνοντας υπ’ όψιν ξεχωριστά τον κάθε «ανεπιθύμητο εισβολέα», εφαρμόζουμε σε συνδυασμό ή επιλεκτικά μια από τις παρακάτω μεθόδους:

  • ✔    Ψεκασμός - Πραγματοποιείται με χρήση ψεκαστήρα χαμηλής πίεσης στις πηγές προέλευσης των παρασίτων.
  • ✔    Εφαρμογή GEL - Πρόκειται για τροφοελκυστικό δόλωμα που χρησιμοποιείται για την καταπολέμηση της ξανθιάς κατσαρίδας (blatella germanica) στα σημεία που αποτελούν τις εστίες ανάπτυξής τους.
  • ✔    Ηλεκτρικές Παγίδες Φωτός - Αποτελεί σημαντικό και οικονομικό μέσο καταπολέμησης των ιπτάμενων εντόμων (μύγες, σφήκες, κουνούπια) και ενδείκνυται κυρίως για τις επιχειρήσεις παραγωγής ή και πώλησης τροφίμων, αφού τηρούν τις απαιτήσεις του συστήματος HACCP και του ΕΦΕΤ.

Υποκαπνισμός (fumigation)

Ο υποκαπνισμός αποτελεί τη συντομότερη και αποτελεσματικότερη μέθοδο για την καταπολέμηση εντόμων αποθηκών και ξυλοφάγων εντόμων. Πρόκειται για χρήση καπνογόνου εντομοκτόνου σκευάσματος σε κλειστό χώρο, είτε αυτός είναι κενός είτε περιέχει προϊόντα. Τα υποκαπνιστικά αέρια είναι αποτελεσματικά σε όλες τις φάσεις της ζωής των εντόμων (αυγά – προνύμφη – νύμφη – ενήλικο έντομο) και για αυτό το λόγο η μέθοδος του υποκαπνισμού θεωρείται από τις πιο έγκυρες.

Τα σημαντικότερα πλεονεκτήματα του υποκαπνισμού είναι ότι δε χρειάζεται μετακίνηση ή μεταφορά των προϊόντων, τα αποτελέσματά του είναι άμεσα ενώ δεν αφήνει υπολείμματα αφού μετά τον προβλεπόμενο αερισμό το εκνέφωμα εξουδετερώνεται απόλυτα στην ατμόσφαιρα.

Η Bugs&Rats™ εφαρμόζει υποκαπνισμούς σε:

  • ✔    Αποθηκευμένα δημητριακά σε αποθήκες ή SILOS
  • ✔    Ενσακκισμένα προϊόντα
  • ✔    Ξυλεία και ξύλινα αντικείμενα ή έπιπλα για την αντιμετώπιση ξυλοφάγων εντόμων
Made in Nature icon ECO icon

Οι μέθοδοι που χρησιμοποιούμε είναι απόλυτα φιλικές προς το περιβάλλον και πλήρως εναρμονισμένες με τα διεθνή πρότυπα διασφάλισης ποιότητας HACCP και ISO.